Programul Executive MBA oferă oportunitatea de a studia pentru o diplomă de nivel mondial, lăsându-ți în același timp posibilitatea de a lucra în timpul anilor de studiu, combinând munca și cunoștiințele nou acumulate. În același timp ai oportunități de networking, vizibilitate internațională, precum și cunoștințe și abilități care îti vor debloca potențialul și îți vor propulsa cariera.

Executive MBA-ul  CITY College, Facultatea Internaționala a Universitatii Sheffield este un program internațional cu adevărat inovativ, conceput pentru managerii și profesioniștii de astăzi, care simt că ar avea nevoie să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele pentru dezvoltarea profesională și personală durabilă. Programul funcționează în mai multe țări din sud-estul și estul Europei, precum și în regiunea Caucaz. Cu un orar al cursurilor concentrat într-un weekend pe lună, progarmul Executive MBA oferă o abordare largă a chestiunilor de afaceri și management, cu un accent puternic pe experiența aplicată, concretizată într-o diplomă de MBA a Universității din Sheffield. CITY College oferă cu succes prestigiosul său program de  Executive MBA în București de 14 ani. Numeroase companii și organizații de top și-au format managerii în acest program.

De ce să alegi programul de  Executive MBA al CITY College, Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield :

1. Este programul MBA al uneia dintre cele mai bune universități din lume, University of Sheffield din Marea Britanie;

2. Funcționează cu mult succes la București din 2006, având două grupe de câte 20 de studenți în fiecare an;

3. Concentrat pe Europa de Sud-Est și Caucaz, are relevanță global si regionala prin structura curriculară;

4. Mod de învățare aplicat, holistic, relevant;

5. Program de formare a abilităților de management și lucru în echipă (soft skills) integrat cu dezvoltarea personală, profesional, individual;

6. Diplomă de la o universitate de prestigiu mondial. Absolvenții primesc diploma de la Universitatea din Sheffield;

7. O calificare profesională suplimentară:

Absolventii Sheffield EMBA sunt recunoscuti de CMI (Chartered Management Institute)  si primesc astfel si Diploma CMI Nivelul 7 în Management Strategic și Leadership (echivalentul unei diplome de master în Marea Britanie).

8. Specializare în 6 domenii diferite de management:

Oportunitatea de a vă specializa într-una din următoarele discipline: Management General, Marketing, Finanțe, Logistică, Managementul Sănătății, Managementul Resurselor Umane;

9. Corp academic cu experiență vasta în educația executivă:

Personal academic internațional din universități recunoscute și experți marcanți din întreaga lume.

10. Un program cu adevărat internațional: implementat în opt țări din regiune; corp profesoral internațional; două săptămâni de studiu în străinătate;

11. Oportunități excelente de networking, într-un mediu de învățare cu adevărat internațional

Corpul studenților MBA cuprinde profesioniști și directori din aproximativ 20 de țări diferite. Acest amestec internațional dă ocazia unor relații unice. Mulți studenți au folosit mai târziu, în timpul carierei, contacte făcute în timpul studiilor MBA.

12. Orar flexibil și acces facil la cursuri, într-un model de educație acreditat și recunoscut la nivel regional și internațional:

Extins pe un weekend prelungit (vineri, sâmbătă și duminică), o dată pe lună, programul Executive MBA permite participanților să combine cu ușurință munca și studiul.

13. Acreditat și recunoscut

Programul Executive MBA  este acreditat și recunoscut de Asociația MBA-urilor (AMBA), AACSB și CMI (Chartered Management Institute)

Programul Executive MBA al City College va începe în  noiembrie 2020, iar înscrierile au început si ofera acces la burse de studiu:

  • pentru aplicațiile depuse înainte de sfârșitul lunii august, se acordă o reducere de 1750 de euro
  • burse pentru companiile care trimit cel puțin doi studenți
  • plată flexibilă, ce poate fi eșalonată în cinci rate pe parcursul a trei ani calendaristici (4.400 de euro/an), astfel încât un manager să își poată achita taxele din salariu iar compania le poate eșalona pe trei ani fiscali

Pentru mai multe detalii puteti contacta biroul reprezentanță din Bucuresti la : romania@citycollege.sheffield.eu

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday