UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe banda de urgență și pe banda numărul 1 pe A2 București-Constanța, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, sensul către litoral, după ce a fost lichidat incendiul ce izbucnise la nivelul unui autotren. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Știrea inițială: Circulație oprită pe Autostrada A2, la Brănești (Km 26) pe sensul către Constanța, după o coliziune între două tiruri. Circulația este deviată.

JUDEȚUL ILFOV: CIRCULAȚIE OPRITĂ PE AUTOSTRADA A2 BUCUREȘTI-CONSTANȚA

Data: 25 Iunie 2020 Ora: 07:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe A2 București-Constanța, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, pe sensul către litoral, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul unuia dintre autotrenuri, rămânând imobilizat pe a doua bandă.

Coliziunea nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulația este oprită pe sensul către Constanța pentru a permite intervenția autospecialelor. Se va aplica deviere în scurt timp pe la nodul rutier de la kilometrul 15.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday