Principalele măsuri adoptate în ședința de guvern:

  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane și altele asemenea), falezele, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, în anumite intervale orare, stabilite de autoritățile locale.
  • Tot autoritățile locale pot stabili limitări ale orarului pentru cluburi, baruri, terase, dar numai în cazul în care se constată o creștere a numărului de infectări cu coronavirus.
  • Operatorii economici care desfășoară activitatea în zonele în care se constată o răspândire comunitară intensă a virusului au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți prin reducerea numărului de locuri pe scaune și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți.

Hotărârea de guvern integrală:

HG

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday