La începutul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a solicitat Ministerului de Interne și Ministerului de Externe un raport privind procesul de votare și dificultățile întâmpinate de cetățeni. Aceasta a precizat că este nevoie de o analiză a raportului înainte de a aplica eventuale sancțiuni.

,,Am cerut MAI, MAE și altor instituții un raport complet cu privire la procesul de votare. Sunt un om echilibrat și corect și care nu vrea să ia decizii pripite. Pe baza raportului voi lua măsuri, analizând cu atenție. Dacă au fost greșeli, și cu siguranță că au fost, cei responsabili trebuie să plătească. Dar nu putem aplica sancțiuni fără o analiză temeinică. Trebuie să luăm măsuri ca situația să nu se mai repete. Dacă este nevoie de noi reglementări avem deschiderea să le facem împreună cu specialiști”.

De asemenea, premierul a mai spus că Guvernul își va continua mandatul: ,,Guvernul a fost învestit de Parlament, iar majoritatea care susține Guvernul este în continuare solidă. Ne vom continua mandatul, avem un program de guvernare și o președinție rotativă, prin urmare e de datoria noastră să continuăm pe acest drum. Sunt premierul tuturor românilor, indiferent de convingerile politice”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday