Tudorel Toader a declarat marți la sediul Ministerului Justiției că dosarele celor patru candidaţi vor fi pentru postul de procuror-şef al DNA vor fi analizate, urmând ca joi să aibă loc interviurile, iar vineri se va ajunge la o conlcuzie.

“Astăzi, Direcţia de Resurse Umane va verifica dosarele candidaţilor pentru a conţine toate piesele necesare. Mâine, membrii comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi voi convoca membrii comisiei și candidații pentru interviu, după care vineri deliberăm. Tot vineri ajungem la o concluzie, funcţie de care continuăm procedura”, a declarat ministrul Justiției.

Acesta a repetat marți dimineața și afirmația pe care a făcut-o luni în repetate rânduri: “Avem patru candidaţi pentru postul de șef DNA. Dar nu înseamnă că trebuie să desemnăm unul dintre ei. Putem să reluăm procedura.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday