Tudorel Toader a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu i-a solicitat premierului Dăncilă niciun termen de gândire privind demisia, deoarece aceasta nu i-a solicitat demisia. Ministrul Justiției a anunțat că acest subiect va fi abordat mâine.

După decizie Comitetului Executiv al PSD, care i-a retras sprijinul politic și l-a propus pe Eugen Nicolicea în locul său, ministrul Justiției a avut o întrevedere cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în biroul acestuia de la Senat și cu premierul Viorica Dăncilă, la Guvern.

 

Liderul ALDE l-a susținut pe Toader chiar și în ultima perioadă, în care a fost criticat de social-democrații. Tăriceanu a declarat marți că nu „cred că Toader nu a făcut treabă, poate nu a făcut destul după unii. Întotdeauna dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi”.

După ședința CEx a PSD, premierul Dăncilă a anunțat că va avea o discuție cu Tudorel Toader și că speră ca decizia liderilor PSD să fie dublată de o demisie a ministrului Justiției.

„În urma votului s-a acceptat demiterea lui Toader. Sper eu , dublată de demisie. Voi avea o discuție cu domnul Tudorel Toader. În scurt timp, sper să trimit actele, dar și propunerile pentru noii miniștri la Palatul Cotroceni” a declarat Dăncilă la finalul ședinței liderilor PSD.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday