UPDATE: La scurt timp a fost resuscitată și prima persoană extrasă de salvatori, care se afla în stop cardio-respirator. Va fi transportată la spitalul județean, împreuna cu cea de a doua victimă.

Potrivit ISU Timiș, salvatorii desfășoară o misiune contracronometru de salvare a două persoane surprinse de un mal de pământ.

La fața locului intervin peste 20 de salvatori, cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 container multirisc, 1 ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensiva mobilă. În sprijin, la fata locului se afla și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

„La acest moment, una dintre victime a fost extrasă și se efectuază manevrele salvatoare de viața. Salvatorii au reușit și extragerea celei de a doua victime. Aceasta este constienta, iar echipajele medicale efectueaza evaluarea de specialitate. Misiunea este în dinamică”, preciza ISU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday