,,Acordul nostru Brexit pentru Marea Britanie respectă voința poporului britanic. Și eu sunt hotărâtă să duc planul la capăt”, a declarat premierul britanic astăzi, după ce a fost publicată  Carta Albă Brexit, care conține propunerile guvernului britanic pentru perioada care va urma părăsirii blocului european.

,,Pentru prima oară vom avea control deplin asupra frontierelor noastre. Oamenii nu vor mai putea veni aici cu gândul că vor avea o șansă pentru un loc de muncă. Vom primi întotdeauna profesioniştii calificaţi care ajută ţara noastră să prospere, de la medici la asistenţi medicali, la ingineri şi antreprenori, dar, pentru prima dată fi Marea Britanie, nu Bruxellesul, cea care va decide cine ar trebui primit să trăiască şi să lucreze aici”, a continuat Theresa May.

De asemenea, Theresa May a declarat și că politicile comerciale vor fi total independente, iar țara va avea un cuvânt de spus  în Organizaţia Mondială a Comerţului, alături de capacitatea de a stabili taxe comerciale şi de a semna acorduri.

Declarația completă a premierului britanic:

https://www.facebook.com/notes/theresa-may/our-brexit-deal-for-britain-respects-the-will-of-the-british-people-and-it-is-th/2280399405310153/

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday