DSU informează că scurgerile sunt foarte ușoare, de la un vagon cisternă. Preventiv, pompierii au evacuat cei peste 200 de călători din gară, s-a întrerupt curentul electric și s-a luat măsura îndepărtarii vagonului cu defecțiuni într-o zonă de siguranță, departe de gară.

De asemenea, s-a luat legătura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipă pentru remedierea defecțiunilor, potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.

La fața locului sunt două echipaje de stingere și un echipaj de cercetare CBRN.

Un vagon încărcat cu propilenă are scurgeri ușoare, angajații care au observat acest incident au anunțat 112. În acest moment nu mai putem vorbi despre niciun pericol, deoarece garnitura de tren a fost îndepărtată cu ajutorul reprezentanților gării la aproximativ doi kilometri, scurgerile erau ușoare, s-a întrerupt și curentul electric și s-a luat legătura cu operatorul, beneficiarul transportului respectiv, pentru a veni la fața locului pentru remedierea situației.”, a declarat Adrian Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday