Fostul avocat al președintelui american Donald Trump a fost închis pentru o perioadă de trei ani, scrie BBC. Michael Cohen a fost condamnat pentru opt fapte penale pentru care a pledat vinovat în luna august, scrie CNN.

Judecătorul i-a dat termen până pe 6 martie să se prezinte la închisoarea de la Otisville, New York, iar în plus față de pedeapsa cu închisoarea, Cohen va trebui să plătească aproape două milioane de dolari. 

Potrivit BBC, Cohen este primul membru al cercului intern al președintelui Donald Trump care a fost închis ca urmare a anchetei privind ingerințele rusești în alegerile din 2016.

El a pledat vinovat pentru multe infracțiuni, inclusiv pentru faptul că a mințit în Congres cu privire la un proiect imobiliar din Rusia, în cazul investigației privind amestecul acestei țări în alegerile prezidențiale din America.

Cohen a fost găsit vinovat și pentru implicarea în plăţile efectuate de către președintele Trump către mai multe femei cu care ar fi avut relații, scrie Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday