Bărbatul a fost arestat în Florida, după ce în ultimele două zile mai multe pachete conținând bombe artizanale au fost trimise prin poștă către Hillary Clinton, Barack Obama, sediul CNN și mai mulți oficiali americani, dar și către actorul Robert De Niro, un cunoscut critic al președintelui SUA, scrie Reuters.

Suspectul a fost luat în custodie în parcarea unui magazin AutoZone, iar doi martori au declarat pentru Reuters că au auzit o explozie puternică în momentul arestării.

Amintim că informațiile inițiale arătau că printre destinatarii pachetelor suspecte se află și Casa Albă, însă Serviciile Secrete au transmis ulterior un comunicat prin care menționează că instituția nu a fost printre țintele vizate. De asemenea, înainte de pachetele trimise către Clinton și Obama, un alt pachet suspect a fost transmis lui George Soros, la locuința sa din Bedford, potrivit unei surse citată de CNN.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday