Marcel Ciolacu, PSD: ”Le mulțumesc românilor că au sancționat această batjocură la adresa lor în ce privește gestionare pandemiei, închiderea școlilor, a piețelor, a bisericilor, intrarea în faliment a mii de societăți cu capital românesc și sute de mii de șomeri.”

Ludovic Orban, PNL: “Având în vedere că în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile exprimate între 19:30 și 21, nu sunt cuprinse voturile numeroase din Diaspora și care continua să se exprime, luând în considerare marja de eroare, PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri, atât câștigătorul moral, cât și la finalizarea procesului de numărare a voturilor.”

Dacian Cioloș, USRPLUS: “Suntem acum o forţă politică matură, care a dovedit că poate rezista şi că poate creşte într-o competiţie directă cu vechile partide. Vom avea în Parlament o echipă solidă de deputaţi şi senatori, foarte probabil un număr dublu faţă de cel pe care l-am avut până acum. Românii nu au dat un mandat clar niciunui partid să formeze singur guvernul. Vom negocia guvernarea.”

Victor Ponta, ProRomânia: “În condiții de prezenta atât de scăzute, dacă avem probleme la numărătoare, legitimitatea viitorului Parlament și a viitorul guvern va fi un uriaș semn de întrebare într-o perioadă de criză.”

George Simion, AUR: “O mare victorie pentru România! Prima bătălie câștigată. Luptăm acum să oprim furtul voturilor.”

Traian Băsescu, PMP: “Va fi un guvern cu susținerea fragmentată. Ar trebui să dea de gândit prezența la urne, cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri? La vârf va fi o luptă pentru numărarea voturilor între PNL și PSD și sper ca PSD să meargă în opoziție. Sunt, ca și cetățean, îngrijorat legat de fragilitatea următorului guvern dar asta e democrația, trebuie să luam lucrurile așa cum sunt.”

Kelemen Hunor, UDMR:Este un rezultate echilibrat. Așteptările sunt mari, sunt uriașe, mai ales în sănătate”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday