Protest anunţat pentru miercuri, în faţa Parlamentului, sub sloganul “Ultimatum pentru Dragnea”, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre o eventuală demarare a procedurii de suspendare a preşedintelui.

În aceeași zi, de la ora 18, sunt programate proteste în mai multe oraşe, după ce Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală.

Descrierea eventului: “PSD luati aminte, daca incepeti procedura de supendare a presedintelui, nu o sa mai aveti unde sa va ascundeti de poporul roman! V-am auzit pe toti ca mergeti pana la capat, de data asta poporul spune #panalacapat
Noi avem ultimul cuvant! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!”

Sunt anunţate proteste la Timișoara. Sibiu, Iași, Suceava, Galaţi, Sibiu, Buzău, Târgu Jiu, Oradea Baia Mare, Satu Mare, Braşov, Brăila, Ploieşti, Alba Iulia, Constanţa, Focşani, Piatra Neamţ, Craiova , Piteşti, Botoşani, Bacău, Târgovişte.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday