Potrivit datelor centralizate de site-ul wordometers.info, la nivel mondial se înregistrează puțin peste 18,02 milioane de cazuri, ceea ce înseamnă 2.309 de persoane infectate la un milion de locuitori. Dintre acestea, peste 11,3 milioane au fost declarate vindecate, iar 688 de mii au decedat.

În Statele Unite se înregistrează cele mai multe cazuri. Peste 4,7 milioane de americani s-au îmbolnăvit, iar dintre aceștia 157 de mii au murit. Brazilia este a doua cea mai afecatată. În țara din America de Sud s-au înregistrat până duminică dimineața puțin peste 2,7 milioane de cazuri și 93 de mii de decese.

Pe locul trei se situează India, a doua cea mai mare țară din lume după populație. 1,7 milioane de persoane s-au infectat cu coronavirus, iar 37 de mii au murit.

Rusia este a patra cea mai afectată națiune și prima din Europa după numărul de cazuri. Totuși, cele mai multe decese din Europa se înregistrează în Marea Britanie (46.193).

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday