Un grav accident de circulație s-a produs în Neamț, în localitaeta Poienari, pe DN 15D. Un microbuz cu nouă persoane la bord  a ieșit de pe șosea și a intrat în copaci. Două persoane au murit, iar alte șapte au fost transportate la spitalul din Roman, una dintre ele în stare gravă. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE: Într-o intervenție telefonică pentru postul Digi24, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț a precizat că intervenția salvatorilor s-a produs în jurul orei 01:40.

Dintre cele șapte victime transportate la spital, șase sunt conștiente, iar cealaltă este în comă. Dispeceratul pentru Situații de Urgență transmite că „din cei nouă ocupanți, trei au fost scoși din microbuz de către participanții la trafic, trei au fost extrași de primele forțe ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarcerați. Toate persoanele implicate erau de sex masculin”.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, una pentru descarcerare grea și șapte ambulanțe, trei aparținând SMURD.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday