• Prioritatea rămâne în continuare desfășurarea activității de la domiciliu sau din alte spații, pentru a evita aglomerația din birouri. 
  • O primă măsură pe care am luat-o este aceea de a solicita angajatorilor să își desfășoare activitatea, acolo unde se poate, de la domiciliu sau în regim de telemuncă. Nu ne dorim sa întrerupem activitatea companiilor și nici a angajaților, astfel ca ei să nu sufere la ziua de salariu. 
  • Unele sporuri, precum sporul de antenă sau indemnizația de hrană și toate cele care au legătură directă cu spațiul de la locul de muncă, nu vor fi plătite pentru personalul din sistemul public.
  • Am cerut Inspecției Muncii să afișeze un ghid care să explice angajatorilor și să fie la dispoziția angajaților din care să rezulte ce trebuie modificat în REVISAL când angajatul trece în telemuncă. 
  • Îi rog pe angajatorii, mai ales pe cei din instituțiile publice, să comunice care sunt avantajele muncii de acasă și care sunt efectele salariale care decurg, mă refer aici la sporuri.

    Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

    Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

    Susține echipa Biziday