Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi, traficul rutier este blocat pe DN6 Orşova – Turnu Severin, în zona viaductului Bahna, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară și două autotrenuri.

Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, zona viaductului Bahna. În accident sunt implicate trei autovehicule, o autoutilitară și două autotrenuri“, informează DSU.

Potrivit autorităților, la sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital, in stare de conștiență.

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday