Liderul PNL a declarat la Realitatea TV că nu exclude o astfel de variantă: ,,Orice formulă care să ducă la un guvern care să respecte valori și principii, care să aducă România pe calea corectă, suntem dispuși să îl sprijinim. Nu, niciun caz cu un premier PSD”.

,,Practic, suntem aproape de preluarea președinției Consiliului UE. Toată starea aceasta de neîncredere nu este sănătoasă în anul Centenarului, aproape de preluarea de către România a președinției Consiliului UE. Cum să intrăm în primele șase luni când avem astfel de miniștri, cel de la Educație, care e certat cu limba română, ministrul Muncii care postează clipuri cu tunuri de apă care înlătură protestatarii? Nu sunt în stare să termine autostrăzi, Șebeș-Turda, nu au demarat niciun tronson de autostradă, de cale ferată modernizată. Tot ce era finanțabil din fonduri UE se află într-o situație de blocaj”, a mai spus Ludovic Orban.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday