Despre decizia privind condamnarea sa la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, liderul PSD a declarat: ,,Ieri am asistat la o execuție în masă. Au fost condamnați 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a făcut opinie separată și mă vede nevinovat”.

,,Am avut ședintă cu mandatele pe masă. Fiecare coleg și-a exprimat liber părerea și susținerea și mi-au cerut în unanimtiate să nu am o abordare personală. Mai important decât mine sunt stabilitatea țării, a guvernării, îndeplinirea programului de guvernare care produce efecte pozitive și stabilitatea partidului. Riscul este uriaș, au spus colegii mei. Am avut o discuție despre destructurarea acestui sistem ocult. Am spus-o, am de gând să merg până la capăt. Am știut când am organizat mitingul că organizarea va mări presunea pe completul de judecată. Acel miting i-a speriat, mi-am dat seama că va contribui la condamnarea mea”, a mai spus Liviu Dragnea.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday