Klaus Iohannis apreciază că prezența la vot a fost bună, cu atât mai mult cu cât s-a desfășurat în condiții de pandemie.

S-a conturat o nouă realitate politică, în care PNL și USR devin forțele principale ale țării, iar PSD trece în opoziție, ziua de ieri marcând “o victorie majoră a Dreptei”.

Șeful statului a felicitat PNL pentru “cel mai bun scor electoral din ultimii 30 de ani”. Apoi a spus că, pentru o formațiune tânără, scorul USR-PLUS a fost de asemenea unul bun și i-a felicitat și pe aceștia.

Iohannis consideră că românii au votat pentru seriozitate și pentru o direcție nouă – a bunului simț și a democrației. Ei așteaptă acum o administrație locală eficientă care să le aducă prosperitate. În același timp, dl. Iohannis consideră că votul de ieri a fost și unul de blam împotriva PSD, despre care spune că ‘trebuie să cadă definitiv”.

Președintele României a făcut apel la autoritățile locale să facă tranziția de putere rapid, pentru că ne aflăm într-o criză sanitară ce trebuie administrată coerent.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday