Ferestrele casei din Braşov a judecătorului Constantin Epure de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unul dintre judecătorii din completul care a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, au fost sparte sâmbătă.

Din primele informații, un vecin a aruncat cu pietre în ferestrele acestuia, nemulțumit că aveau vedere spre curtea sa. Conflictul ar fi unul mai vechi, potrivit informațiilor transmise de polițiști, citate de Mediafax.

„Sâmbătă, în jurul orei 15.00, un bărbat din Sacele, din zona Bunloc, ne-a sesizat cu privire la faptul că unul dintre vecinii sai, nemulţumit de faptul ca două geamuri ale locuinţei sale dau în curtea lui şi au vedere în curte, i-ar fi aruncat cu pietre şi a spart trei geamuri. S-a făcut cercetarea la faţa locului, de către colegii din Săcele, s-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de ameninţare, pentru că se pare că bărbatul care a aruncat cu pietre ar fi adresat şi nişte amenintări la adresa familiei celui care a reclamat. Am înţeles că este o neînţelegere mai veche, referitoare la faptul că locuinţa celui care a reclamat are două ferestre care au vedere exact în curtea domnului respectiv şi este nemultumit de acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov pentru Mediafax.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday