Accidentul s-a produs pe DN 24, la intersecția cu DN 24C, pe raza localității Vânători. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. În urma coliziunii, două persoane au rămas încarcerate, fiind în stare de conștiență.

La fața locului, echipajele operative intervin cu două mașini de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru transport victime multiple. Totodata, pentru optimizarea intervenției, în teren acționează și două ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Circulația este întreruptă pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 (12 adulți + 1 minor) au fost transportate la spital conștiente, pentru investigații suplimentare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday