Mașina este propulsată de un motor V12 de 830 de cai-putere, care poate atinge 9.500 de rotații pe minut, într-o variantă îmbunătățită față de motorul de pe 812. Compania nu a prezentat cifre legate de performanță, dar analiștii se așteaptă să ajungă de la 0 la 100 km/h mai repede de 2,9 secunde, așa cum atinge 812 Superfast.

Ferrari va oferi mai multe detalii, inclusiv numele ediției limitate, prețul și numărul de unități ce vor fi produse, în cadrul unui eveniment virtual programat pentru 5 mai.

În general, aceste mașini produse în ediție limitată sunt destinate clienților fideli Ferrari, care deja dețin unul sau mai multe astfel de mașini. Noua mașină este prima dintr-o serie de trei modele pe care Ferrari a promis că le va prezenta în 2021.

Compania urmează să dezvăluie anul viitor și modelul “Purosangue”, primul SUV lansat vreodată de Ferrari. Totodată, directorul său a anunțat că un model 100% electric va fi lansat în 2025.

Surse alternative: Reuters, Top Gear

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday