Rețeaua de socializare a anunțat, de asemenea, că va implementa funcția de videoclipuri scurte, disponibilă deocamdată doar pe Instagram, și pe aplicația principală, Facebook. 

“În India, testăm capacitatea utilizatorilor Instagram de a alege să-și distribuie pe Facebook, videoclipurile scurte postate pe Instagram. Utilizatorii pot crește în popularitate, iar oamenii pot crea și descoperi conținut mai distractiv”, a declarat pentru Reuters o purtătoare de cuvânt a Facebook.

Funcția de videoclipuri scurte de pe Instagram este foarte similară cu conceptul pe care este bazată aplicația TikTok, unde utilizatorii pot înregistra videoclipuri scurte și pot adăuga efecte speciale și coloane sonore extrase din baza de date a aplicației.

Facebook a lansat această funcție pe Instagram la scurt timp după ce India a interzis TikTok, în iunie anul trecut. Succesul TikTok a determinat multe rețele de socializare să adauge această funcție de videoclipuri scurte pe platformele lor, Snapchat lansând “Spotlight”, în noiembrie anul trecut.

Sursă alternativă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday