Digi Communications NV a anunțat că Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a autorizat RCS&RDS să aplice suprataxă de roaming în Spaţiului Economic European (SEE) pentru încă un an, începând de la 1 iulie.

”Obținerea de către RCS & RDS S.A. a autorizației ANCOM pentru aplicarea anumitor suprataxe pentru unele servicii de roaming furnizate în cadrul SEE pentru o nouă durată de 12 luni. 

Dorim să informăm acționarii și investitorii că Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare (ANCOM) a autorizat RCS & RDS S.A., filiala Societății în România (RCS&RDS”), să continue să aplice anumite suprataxe pentru unele dintre serviciile de roaming furnizate propriilor clienți aflați în interiorul Spațiului Economic European (SEE), drept urmare și în interiorul Uniunii Europene.

Autorizarea primită de la ANCOM este valabilă timp de 12 luni începând cu 1 iulie 2018.”, arată Digi Communications NV într-un comunicat transmis Bursei de Valori  București.

Comunicatul integral aici. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday