Departamentul de Stat al SUA a avertizat vineri americanii că ar putea avea loc atentate teroriste la Cupa Mondială, dar nu a indicat nicio amenințare specifică.

    “Evenimentele internaționale la scară largă, cum ar fi Cupa Mondială, reprezintă o țintă atractivă pentru teroriști”, a declarat Departamentul într-un aviz de călătorie.

     “Cu toate că securitatea pentru Cupa Mondială va fi complexă, teroriștii ar putea încerca să atace locațiile evenimentului, cum ar fi stadioanele și zonele pentru fani, locurile turistice și alte locuri publice”.

   Ca și în cazul avizelor anterioare, Departamentul de Stat a îndemnat americanii să-și reconsidere călătoriile în Rusia, în general, din cauza amenințării teroriste și a posibilelor hărțuiri din partea organelor de drept și a altor funcționari.

 

https://www.reuters.com/article/us-soccer-worldcup-usa-warning/us-warns-americans-of-terrorism-threat-at-world-cup-in-russia-idUSKBN1JC009

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday