Fostul premier Dacian Cioloș declară că, în contextul celor mai recente evenimente din România, nu mai e altceva de făcut decât o soluție în trei pași: demisia Guvernului Dăncilă, organizarea unui referendum pentru Justiţie și a alegerilor anticipate.

Cioloș a scris pe pagina sa de facebook că oamenii ies în stradă, pentru că aceia care ar trebui să-i păzească îi fură, aceia care ar trebui să guverneze îi mint, aceia care ar trebui să-i conducă îi abuzează.”

Postarea integrală:

Puterea în Stat este un instrument pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina.

În Parlament nu mai există dezbateri. Cine e de vină atunci că dialogul democratic se mută în stradă ? A cui e vina că parlamentul a fost “privatizat” de un grup care-l folosește împotriva societății?

Atunci când domnul Dragnea, un lider politic cu interese personale de apărat în justiție, se folosește de instituții ale statului – de Jandarmerie, de Parlament, de Guvern, deturnându-le scopul, noi toți suntem în pericol.

Când se ajunge în astfel de situații, e clar că avem nevoie de o reformă profundă a statului și a institutiilor sale, la fel de mult cum avem nevoie de o reformă în politică.

Ajunge!
La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluție în trei pași:
Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiție! Alegeri anticipate!

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday