Corina Crețu, prezentă la inaugurarea Podului Centenarului de la Oradea, a declarat că miercuri Comisia Europeană va vedea dacă ,,atacurile permanente ale PSD-ALDE” reprezintă poziția oficială a Guvernului privind instituțiile europene. Comisarul a criticat și lipsa de proiecte din partea țării.

,,Nu este prima dată când oameni din partidul de guvernământ atacă membri ai Comisiei Europene. Știți că domnul Timmermans este atacat zilnic de membrii partidului de guvernământ. Și doamna Jurova a văzut că este atacată zilnic. Miercuri vom vedea dacă aceste atacuri permanente reprezintă poziția oficială a guvernului. Guvernul României va fi la Bruxelles, va prezenta programul președinției și aș invita-o pe doamna premier să facă precizări dacă atacurile la adresa Comisiei Europene reprezintă poziția oficială a statului, pentru că nu am văzut nici o delimitare, nici o dezavuare”, a spus Corina Crețu.

De asemenea, Corina Crețu a spus că nu există proiecte din partea României: ,,Propun Guvernului să depună proiecte și apoi să acuze Comisia Europeană că nu le implementează. Atât timp cât nu avem proiecte, cred că ar fi mai bine ca guvernanții să depună proiecte”.

De asemenea, ea a declarat că la nivel european nu s-a primit nicio solicitare din partea Guvernului despre investiții făcute în PPP: ,,Am aflat și eu din presă și am fost uluită. Comisia recomandă ca acestea să se facă cu consultanța BEI sau BERD. Această politizare este în detrimentul populației”.

Darius Vâlcov a declarat duminică seara la Antena 3 că ,,Comisarul european Corina Creţu minte prin omisiune, România nu are autostrăzi din cauza altor ţări care ar avea un asemenea interes”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday