Un accident de circulație s-a produs în Constanța, între localitățile Topraisar și Amzacea. Un microbuz s-a răsturnat în afara șoselei. Traficul în zonă este oprit.

UPDATE: Două persoane au decedat și 18 au fost evaluate medical la fața locului și transportate la spital cu multiple traumatisme. Informațiile inițiale arătau că 11 persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate. În microbuz de aflau 23 de persoane, transmite ISU.

Ținând cont de numărul victimelor, au fost mobilizate cinci ambulanțe, dintre care patru de la serviciul de urgență SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și o mașină de stingere.

Update: Centrul Infotrafic al Poliției Române transmite că traficul rutier este oprit la intrarea în Topraisar dinspre Amzacea, pe Drumul Național 38 Constanța – Negru Vodă. Informează că microbuzul s-a răsturnat de pe carosabil din cauza poleiului. Se circulă în condiții de ceață densă.

Sursa video: ISU Constanța

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday