Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că pe raza localității Căpușu Mare a avut loc un accident rutier grav. Un microbuz care transporta persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din primele informații, 11 persoane sunt rănite. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Salvatorii intervin cu două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD cu medici, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale de la fața locului”, informează ISU.

Update: Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că opt victime dintre cele unsprezece sunt copii. Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare

Comunicat integral:

Cluj – microbuz transport persoane răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Căpușu Mare.

Din primele informații, în urma accidentului, o persoană este încarcerată, o persoană este blocată în autovehicul și șapte persoane necesită îngrijiri medicale.

Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale de la fața locului.

La locul evenimentului, salvatorii intervin cu două autospeciale complexă de descarcerare, două ambulanțe SMURD cu medici, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de prim ajutor SMURD.

În sprijinul forțelor din teren, au fost trimise și patru echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday