Două echipaje SMURD și trei ale Serviciului de Ambulanță s-au deplasat în comuna Ungra. Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanță toxică, iar toți trei au în stop cardio-respirator. Cei trei copii aveau vârste cuprinse între șapte și nouă ani.

Din păcate copiii în vârstă aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului. Al treilea minor a răspuns manevrelor de resuscitare și va fi transportat la spitalul clinic de urgenta Tg. Mureș” precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Știrea inițială: ”3 copii intoxicați, inconștienți în comuna Ungra ( jud. Brasov). Din informațiile primite se pare că aceștia au fost intoxicați cu un insecticid. S-au deplasat la fata locului 2 echipaje SMURD si 3 echipaje SAJ . Se deplasează și elicopterul SMURD de la Mureș”, a transmis ISU;

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday