Boney M. și solista Liz Mitchell, care a făcut parte din formula originală a grupului, vor susține un concert pe 28 octombrie, la Sala Palatului din București. Concertul este dedicat împlinirii a 40 de ani de la lansarea pieselor „Rasputin” şi „By the rivers of Babylon”.

  În deschiderea concertului, pe scena de la Sala Palatului va urca Ottawan, duo cunoscut pentru piese ca „D.I.S.C.O.”, „Hands Up (Give Me Your Heart)” şi „Crazy music”.

Trupa Boney M. a fost formată din Liz Mitchell, Maizie Williams, Marcia Barrett și Bobby Farrell. A lansat 8 albume, între 1976-1985. Hit-urile  au fost şi sunt fredonate pe toată planeta. Unele dintre acestea sunt “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “El Lute”, “Gotta Go Home”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “Daddy Cool” şi “Painterman”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday