București. Primăria trimite tinerii între 18 și 35 de ani în excursii gratuite de șapte zile la mare, la cursuri de dans, dezvoltare personală și flash mob.

Primăria Capitalei anunță lansarea celei de-a doua ediții a programului „Școala de vară”, prin care tinerii și studenții cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani pot beneficia de o excursie pe litoralul românesc, timp de șapte zile, în perioada 5 august – 29 septembrie.

„Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră! Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în ”Școala de Vară 2018” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare și activități outdoor – de divertisment și recreere: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului, cursuri de dans și flash-mob.”, se arată în comunicatul de presă al Centrului pentru Tineret al Municipiului București.

Comunicatul integral.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday