Update ora 20:40. Poliția l-a găsit pe Kyle Clifford, tânărul de 26 de ani care a ucis trei femei, într-o localitate la nord de Londra. El a fost identificat în Enfield, la circa 30 de kilometri de locul crimei.

Poliția din Hertfordshire au precizat că nu au făcut uz de armă pentru prinderea bărbatului, dar că acesta primește îngrijiri medicale pentru că a fost găsit cu mai multe răni pe corp. Instituția a precizat că nu suspectează că alte persoane ar fi fost implicate în atac.

Update ora 17:30. Cele trei femei ucise sunt soția, respectiv fiicele comentatorului de curse cu cai de la BBC Radio, John Hunt, potrivit anunțului Poliției.

Știrea în formă inițială. Marți seară, în jurul orei locale 19, polițiștii au fost chemați în cartierul Bushey din comitatul Hertfordshire, unde au găsit trei femei, cu vârste de 25, 28 și 61 de ani, cu răni grave, care au decedat la scurt timp. Primele informații arată că cele trei erau rude și că suspectul, Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, pregătise atacul.

Poliția a lansat o amplă operațiune de căutare în Bushey și în nordul Londrei, a făcut publică identitatea atacatorului și, într-o adresare directă către acesta, i-au cerut să ia legătura cu ofițerii. De asemenea, au îndemnat populația care l-a văzut sau are informații despre tânărul de 26 de ani să contacteze autoritățile.

Sursă alternativă: BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday