UPDATE ora 10:15. ISU Vâlcea anunță că șoferul autocarului și patru minori au fost transportați la spital. Centrul Infotrafic a transmis că circulația a fost reluată normal pe DN 67.

Știrea în formă inițială. Potrivit ISU Vâlcea, un accident rutier grav s-a produs în localitatea Tomșani, pe DN 67: “Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (1 persoană încarcerată) și un autocar (51 de minori și 5 adulți)“. Persoana încarcerată, șoferul autoturismului implicat în accident, a fost declarată decedată.

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical (2 minori cu atac de panică și șoferul cu escoriații). Șoferul autocarului și doi minori au fost transportați la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu, iar după sosirea primelor echipaje și evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat.

Poliția transmite că circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers și estimează că traficul va fi reluat după ora 09:00.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday