Ambele meciuri disputate marți seara au fost spectaculoase, cu răsturnări de situații. În Spania, FC Barcelona a deschis scorul prin Raphina, în minutul 12, și avea un avantaj de două goluri la general. Totuși, în minutul 28, catalanii au rămăs în zece oameni după ce Ronald Araujo a fost eliminat. PSG a reușit egaleze până la pauză, prin Ousmane Dembele. Francezii au trecut în avantaj după reluarea jocului prin golurile marcate de Vitinha și Mbappe (penalty). FC Barcelona a avut mai multe șanse de a egala la general, însă francezii au mai înscris o dată în prelungiri, tot prin Mbappe, și meciul s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru PSG, care s-a calificat în semifinale cu scorul de 6-4 la general.

Borussia Dortmund și Atletico Madrid s-au întâlnit în cel de-al doilea sfert de finală. Nemții au condus cu 2-0 la pauză, Atletico a egalat, pentru ca mai apoi Borussia să marcheze două goluri într-un interval de patru minute și să se califice în faza superioară cu scorul de 5-4 la general.

PSG și Borussia Dortmund se vor duela în seminifinale. Manșa tur va avea loc 30 aprilie/1 mai 2024, în timp ce returul se va disputa pe  7/8 mai.

Miercuri vor avea loc ultimele două meciuri din sferturile de finală. Manchester City o va întâlni pe Real Madrid, după ce meciul din tur, de pe Santiago Bernabeu, s-a încheiat cu scorul de 3-3. La Munchen, Bayern și Arsenal Londra pornesc de la egalitate (2-2).

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday