Update ora 9:30. Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că din primele informații a explodat o conductă.

Salvatorii au evacuat 20 de persoane, iar ceilalți angajați s-au evacuat singuri, înainte de intervenție. Pe lângă autospeciala cu roboți, pentru stingere de la distanță, au mai fost trimise autospeciale de stingere și din cadrul ISU Călărași și ISU Ialomița.

Știrea în formă inițială. ISU Constanța informează că la Rafinăria Petromidia din Năvodari se înregistrează degajări foarte mari de fum. La nivelul județului, a fost activat planul roșu de intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului, iar de la București a fost trimisă autospeciala cu roboți de stingere de la distanță, ceea ce sugerează un posibil risc de explozie în continuare.

Salvatorii intervin cu șase autospeciale de stingere, două autoscări și trei ambulanțe SMURD. Misiunea este în dinamică. Momentan, nu au fost transmise alte detalii.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday