Presa sportivă consideră că informarea oficială a clubului francez este pasul pe care Real Madrid îl așteapta pentru a putea demara negocierile cu Mbappé. După expirarea contractului, fotbalistul poate semna un contract direct, ceea ce i-ar aduce probabil câteva sute de milioane de euro, sau un salariu uriaș, împărțit pe anii noului contract.

Totuși, PSG speră la o înțelegere în care contractul lui Mbappé ar urma să fie formal prelungit, pentru a putea obține o sumă din transferul către un alt club, în condițiile negociate de fotbalist cu PSG.

Kylian Mbappé are 25 de ani, s-a născut la Paris și joacă de șapte ani la cel mai important club de fotbal din Franța. Real Madrid urmărește de mai mulți ani achiziționarea jucătorului francez, dar până acum nu a reușit să îi facă o ofertă acceptabilă, presa sportivă speculând pe marginea faptului că Mbappé cere o sumă considerabilă. Anul trecut, echipa saudită Al-Hilal i-a oferit peste 300 de milioane de euro, dar francezul a refuzat să plece din Europa.

Pe de altă parte, pentru PSG, sezonul viitor va fi primul, după șapte ani, fără Mbappé, Neymar sau Lionel Messi, fotbaliști ale căror salarii au costat clubul francez peste 200 de milioane de euro pe an. Acest lucru va permite achiziționarea unor jucători mai ieftini (este vizat, printre alții Victor Osimhen, de la Napoli) sau promovarea unor tineri precum mijlocașul Warren Zaïre-Emery, deja titular al echipei franceze, deși are doar 17 ani.

Sursă alternativă: Marca

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday