”Anunțăm astăzi, cele trei partide, Forța Dreptei, PMP și USR, Alianța Dreapta Unită. Este Alianța care va înlătura acest regim al minciunii, sărăciei și nedreptății de la putere, în 2024”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă, într-o conferință de presă la care au participat și Ludovic Orban și Eugen Tomac. Această alianță reprezintă angajamentul nostru pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR”, a adăugat acesta.

Întrebat despre candidatul Alianței pentru funcția de președinte al României, Drulă a răspuns că nu a fost luată încă decizia în privința candidatului la alegerile prezidențiale. 

Este o zi cu adevărat importantă pentru România, pentru milioane de români care așteptau un mesaj de unitate. Dăm semnalul unității, prin Alianța Dreapta Unită. Adevărata opoziție este aici și este pregătită de cele mai mari provocări pentru 2024. Cred, cu toată forța, că Dreapta Unită va câștiga alegerile europarlamentare și va obține un scor foarte bun la alegerile locale, a spus Eugen Tomac.

Președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban, a spus: Destul am ales între două rele, astăzi, nu cred că avem voie să lăsăm românii să aleagă între două rele, coaliția imposturii PSD – PNL și opoziția cu claxon inventată de PSD și PNL. Astăzi, noi construim soluția cea bună”.

În cel mai recent sondaj INSCOP, făcut pentru alegerile parlamentare, PSD ar obține 30% din voturi. Pe locurile doi și trei s-ar situa PNL și AUR, cu o diferență de 0,6% între ele, în timp ce USR ar aduna 12%, în scădere față de sondajele anterioare. PMP ar obține 1,3%, iar Forța Dreptei 0,6%.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday