Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a declarat pentru reporteri: “Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul de sâmbătă va fi ultimul său meci pe Parc de Princes (stadionul PSG), și sper că va avea parte de o primire călduroasă pe stadion”.

Jucătorul argentinian a marcat 32 de goluri în 74 de meciuri în toate competițiile pentru PSG, și a dat 35 de pase de gol. Dintre acestea, 21 de goluri și 20 de pase au fost reușite în acest sezon. Messi s-a transferat la PSG de la Barcelona în 2021, cu un contract pe doi ani. În acest an, el a fost o parte importantă a echipei, mereu disponibil. Nu cred că criticile sau comentariile sunt justificate. A fost întotdeauna acolo pentru echipă. A fost un mare privilegiu să îl însoțesc pe tot parcursul sezonului”, a declarat Galtier.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculații în ultima vreme, însă nu au existat confirmări că într-adevăr, jucătorul argentinian va părăsi echipa. Presa de specialitate scrie că acesta s-ar putea transfera chiar la o echipă din Arabia Saudită, așa cum a făcut Cristiano Ronaldo, sau din SUA, însă nu există informații confirmate în acest sens. 

Surse: Sky Sports, ESPN

Sursă Foto: Marco Canoniero | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday