Mureș. Un șofer a fost surprins de radarul polițiștilor în timp ce circula cu 226 km/h pe autostrada A3. A fost amendat cu 2.900 de lei și a rămas fără permis timp de patru luni.

Șoferul a fost depistat în timpul unei razii a polițiștilor, vineri după-amiază. Bărbatului de 27 de ani aflat la volan i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, a mai fost depistat un șofer de 23 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce circula cu o viteză de 197 km/h. Acesta a fost amendat cu 1.305 lei și a rămas fără permis 90 de zile. “Alţi patru şoferi au fost depistaţi conducând cu viteze cuprinse între 183 şi 191 km/h , depăşind astfel limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h, iar alţi trei conducători auto au fost depistaţi efectuând manevra de depăşire, în zona de acţiune a indicatorului <depăşirea interzisă>, pe breteaua de ieşire către localitatea Cheţani”, mai precizează IPJ Mureş.

Polițiștii au dat aproape 70 de amenzi în doar opt ore, în cadrul raziei care a avut loc între Câmpia Turzii – Nădăşelu şi între Târgu Mureş – Cheţani.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Folosim cookies