Fanii lui Eintracht Frankfurt au ajuns miercuri la Napoli, deși au interdicție de a participa la meciul cu echipa italiană, din Liga Campionilor, ce are loc de la ora 22.

Suporterii germani au incendiat mașini și au aruncat cu fumigene, pietre, scaune și torțe spre polițiști, care au răspuns cu gaze lacrimogene. Presa locală relatează că fanii lui Eintracht Frankfurt au fost, de asemenea, atacați de grupuri de suporteri ai lui Napoli. Nu sunt informații despre persoane rănite sau arestate.

Vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, a scris pe rețelele de socializare că “aceștia nu sunt fani, sunt criminali, huligani. Mă întreb dacă ar face aceeași mizerie în Germania?”.

Fanii lui Eintracht Frankfurt s-au remarcat în toamnă și la meciul cu Marseille, când au avut un comportament rasist, au aruncat cu diverse obiecte în teren și au distrus tribunele. Totodată, după meciul tur cu Napoli, nouă suporteri au fost reținuți. 

Surse alternative: BBC, AP

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday