Actorul Jeremy Renner, cunoscut pentru rolurile din seria “Avengers” sau pentru cel din “The Hurt Locker”, a fost rănit grav și se află în stare critică, după un accident în timp ce curăța zăpada, aparent cu un plug.

“Putem confirma că Jeremy se află în stare critică, dar stabilă, din cauza rănilor suferite după un accident provocat de condițiile de vreme, în timp ce curăța zăpada”, a declarat un reprezentant al actorului pentru publicația americană The Hollywood Reporter.

Actorul în vârstă de 51 de ani deține o casă în Washoe County, Nevada, zonă în care au căzut ninsori abundente în noaptea de Anul Nou. În urma accidentului de duminică, acesta a fost preluat de un elicopter și transportat la spital. 

Renner este cunoscut pentru interpretarea rolului lui Clint Barton (Hawkeye) în seria “Avengers”, dar și pentru rolul său din “The Hurt Locker”, film care i-a adus prima sa nominalizare la premiul Oscar. A avut debutul în seria Marvel jucând rolul lui Hawkeye în filmul “Thor” din 2011, iar apoi a apărut în mai multe filme “Avengers”, inclusiv “Avengers: Endgame”, filmul care ocupă locul secund în privința celor mai mari încasări din istorie.

Surse: The Hollywood Reporter, Reuters

Folosim cookies