Giurgiu. Patru copii și patru adulți răniți, în urma unui accident între două mașini pe DN6, la Copaciu. A fost activat planul roșu de intervenție. Circulația este restricționată.

Departamentul pentru Situații de Urgență informează că patru minori și patru adulți au fost răniți în urma unei coliziuni între două autoturisme. Dat fiind numărul mare al victimelor, a fost activat planul roșu de intervenție, însă în acest moment este dezactivat.

Salvatorii au intervenit cu patru echipaje SMURD, trei ambulanțe ale serviciului județean, un echipaj de stingere și o autospecială de transport victime multiple. De la ISU București-Ilfov a fost cerut sprijinul unei unități de terapie intensivă mobilă și al unui echipaj de prim ajutor.

Centrul Infotrafic transmite că pe pe tronsonul de drum, pe sensul către Alexandria, traficul rutier este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se pe celălalt fir. Se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

Județul Giurgiu se află sub avertizare Cod Galben de ceață până la ora 00:00, astfel că vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, iar local chiar sub de 50 de metri.

Folosim cookies