Administrația Fondului pentru Mediu a transmis că luni, la ora 10:00, începe a doua etapă a “Programului Rabla pentru Electrocasnice”, în cadrul căreia se vor selecta vouchere pentru laptopuri și tablete. Se pot solicita vouchere până la data de 16 decembrie ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului de zece milioane de lei.

Valoarea unui voucher pentru laptop este de 500 de lei, respectiv de 300 de lei pentru o tabletă. Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După aceea, voucherele rezervate vor fi validate în ședința Comitetului de Avizare, iar lista va fi publicată ulterior pe site-ul AFM.

AFM reamintește faptul că persoanele care au beneficiat sau au selectat un voucher în prima ediție și ulterior nu l-au folosit nu mai sunt eligibile pentru un nou voucher timp de un an.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday