Ministrul Situaților de Urgență din Rusia a precizat că arde o suprafață de aproximativ 17 mii de metri pătrați, iar intervenția pompierilor este complicată de modul în care construcția a fost ridicată, având în federe și faptul că acoperișul centrului comercial s-a prăbușit.

Totodată, conform agenției Interfax, procuratura din regiunea Moscova a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului. Din primele informații, nu au fost raportate victime. De asemenea, autoritățile mai transmit că nu s-au înregistrat niveluri în exces de substanțe nocive în atmosferă.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se observă cum o explozie distrugea întreaga fațadă a centrului comercial. De asemenea, agenția Ria Novasti transmite, citând autoritățile care acționează pentru stingerea focului, faptul că incendierea intenționată a centrului comercial este printre posibilele cauze.

Știrea se actualizează

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday