Moscova. Incendiu uriaș într-un mall din suburbiile capitalei ruse. Focul a izbucnit la ora 6 dimineața și s-a întins pe o suprafață de aproape două hectare. Autoritățile cercetează cauzele, inclusiv posibilitatea unei incendieri intenționate.

Ministrul Situaților de Urgență din Rusia a precizat că arde o suprafață de aproximativ 17 mii de metri pătrați, iar intervenția pompierilor este complicată de modul în care construcția a fost ridicată, având în federe și faptul că acoperișul centrului comercial s-a prăbușit.

Totodată, conform agenției Interfax, procuratura din regiunea Moscova a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului. Din primele informații, nu au fost raportate victime. De asemenea, autoritățile mai transmit că nu s-au înregistrat niveluri în exces de substanțe nocive în atmosferă.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se observă cum o explozie distrugea întreaga fațadă a centrului comercial. De asemenea, agenția Ria Novasti transmite, citând autoritățile care acționează pentru stingerea focului, faptul că incendierea intenționată a centrului comercial este printre posibilele cauze.

Știrea se actualizează

Folosim cookies