Elvețienii au fost aproape de a deschide scorul în primul minut de la startul partidei. Shaqiri (Elveția) a înscris în minutul 20, iar Mitrovic a egalat pentru Serbia șase minute mai târziu. Selecționata Serbiei a trecut în anvantaj apoi în 35, prin reușita lui Dusan Vlahovic. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 – Breel Embolo (Elveţia) înscrie în minutul 44.

Ambele echipe au continuat să atace în a doua repriză, iar Remo Freuler marchează golul victoriei pentru elvețieni în minutul 48, cu un șut plasat din interiorul careului.

În cealaltă partidă din grupa G, Brazilia (deja calificată în optimi) a fost învinsă de Camerun cu 1-0. Golul a fost marcat de Vincent Aboubakar în prelungiri, care trimite balonul în poartă, cu capul, după o centrare perfectă a lui Jerome Ngom Mbekeli. Marcatorul singurului gol al partidei dintre Brazilia și Camerun este eliminat două minute mai târziu, după ce vede al doilea cartonaș galben. Selecționerul brazilian Adenor Leonardo Bacchi, cunoscut sub numele de “Tite”, a ales să-i odihnească pe Vinicius Junior, Neymar, Richarlison sau Casemiro. Selecționata Braziliei a dominat însă partida, cu 65% posesie.

Faza grupelor Cupei Mondiale din Qatar s-a încheiat, iar etapa optimilor începe de mâine. Brazilia, liderul grupei G, o va întâlni în continuare pe Coreea de Sud, iar Elveția va evolua împotriva selecționatei Portugaliei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday