Spaniolii au deschis rapid scorul în prima repriză (minutul 11), după o lovitură de cap a lui Alvaro Morata, dar nu au mai reușit să înscrie, deși au dominat clar prima parte a jocului. În repriza a doua, japonezii revin în forță și, după doar opt minute de joc, întorc scorul în favoarea lor – Ritsu Doan marchează în minutul 48 cu un șut de la marginea careului, iar, câteva minute mai târziu, Ao Tanaka marchează din fața porții, după o pasă a lui Kaoru Mitoma.

Japonia, probabil cea mai mare surpriză de până acum a turneului final, se califică în optimi de pe primul loc în grupă.

La fel ca Spania, Germania a reușit să deschidă repede scorul (Gnabry, min 10), dar, în ciuda unei dominări ferme și evidente nu mai reușește să înscrie în prima repriză. După pauză, Costa Rica egalează prin Yeltsin Tejeda, în minutul 58. Surprizele abia încep – Juan Pablo Vargas marchează în minutul 71, iar Costa Rica preia conducerea. Trei minute mai târziu, Germania egalează prin Havertz, iar în minutul 85 revine la conducere după încă un gol reușit de Havertz pentru 3-2. La acest scor Spania și Germania sunt la egalitate de puncte în grupă, care este însă condusă de Japonia. Spania are însă un golaveraj mult mai bun, iar Germania ar mai fi avut nevoie de cinci goluri pentru a se califica. Fulkrung mai marchează o dată, în minutul 89, iar Germania învinge Costa Rica cu 4-2, dar părăsește turneul final.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday