Croația și Belgia încheie faza grupelor cu un meci fără goluri. În prima repriză cele două echipe nu au reușit niciun șut pe poartă, iar Croația a primit o lovitură de la 11 metri, anulată însă după consultarea sistemului VAR. Până la final, niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie, iar Belgia, cotată inițial printre favorite, părăsește competiția cu un singur gol marcat (împotriva Canadei) și o singură victorie. Croația pică pe poziția a II-a, dar se califică cu 5 puncte, după două remize și o victorie, tot împotriva Canadei.

În celălalt meci al Grupei F, Maroc se impune cu 2-1 împotriva Canadei, după două goluri și un autogol (Aguerd), toate marcate în prima repriză. Canada părăsește competiția fără nicio victorie, învinsă în toate cele trei meciuri ale grupei, pe care Maroc o câștigă cu 7 puncte (două victorii și un egal cu Croația).

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday